– Innlandets største caravanforhandler

Bilde - adria-kopare

Ny bobil for Glad camper

Facebook
E-post
LinkedIn

På ettersommeren byttet Lasse Johansen ut sin gamle, trofaste capingvogn med en splitterny Adria bobil med Fiatmotor. Etter en siste tur til vestlandet skal både bil og program nå forberedes for en ny sommer med Glade campere.

– Det var fruen, Anne Heidi Johansen, som kom på ideen og som er primus motor for Glade campere. Nå drar vi dit folk er med camping, sang, trekkspill og gitar og dans. Vi griller og koser oss, og treffer bare koselige folk, forteller Lasse Johansen.

Folkekjær artist

Etter mer enn 50 år som musiker, 15 av dem som vokalist i landets mest kjente danseband, Ole Ivars, er det ikke så underlig at folk strømmer til campingplassene for å høre den folkekjære artisten. Ideen til Glade campere dukket nemlig opp under en tedans i Sunne i Sverige i fjor. Da kom folk reisende med bobiler og campingvogner for å høre Lasse og kompani spille. Glade campere så dagens lys på forsommeren i Elverum.
– I sommer har vi besøkt campingplasser på østlandet og i Trøndelag. Vi prøver å legge opp turer på maks 15 – 20 mil om dagen, for da har vi mer å gi om kvelden, smiler Lasse Johansen.

Med huset på tur

Familien Johansen er særdeles fornøyd med sin nye bobil. Den er mye enklere å kjøre og manøvrere enn den gamle ekvipasjen. For Lasse forteller om en del nervepirrende møter med svære, utenlandske vogntog på vestlandsveier der «du må lure deg rundt bergknausene», som han sier. -Nå er det bare å rygge bobilen på plass og plugge kabelen i strømstolpen. Og selv om det er litt mindre plass i den nye bilen enn i den gamle campingvogna, er den mer enn stor nok. – Vi har jo med hele huset på tur!

Glade campere har laget sin egen facebookgruppe

Facebookgruppe

Glade campere har laget sin egen facebookgruppe der både reiseruter og annen nyttig informasjon blir lagt ut med jevne mellomrom. Og den nye folkebevegelsen tar gjerne imot nye medlemmer. – På Larkollen i sommer var vi åtte, kanskje 10 biler og vogner som kom i flokk og følge. Der ble det forresten tatt opp et TV-program, som blir sendt en gang på vårparten til neste år. Det må du få med deg!

> Glade campere facebookgruppe

 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.