– Innlandets største caravanforhandler

Hils på Therese og Thomas

Facebook
E-post
LinkedIn

Vi skal være best på kundeservice og med det som bakteppe har vi ansatt disse kjekke medarbeiderne, som dere vil møte i butikken og på kundemottak for verksted.

Camping- og bobillivet er populært, noe vi merker veldig godt i disse dager, forteller Morten Bekkevoll som driver Elverum Caravan.

– Vi har stor pågang fra interesserte kunder. Vi opplever økt salg, og det er hyggelig, men det viktigste for oss er at kundene møter god service når de har behov for vedlikehold og service på enhetene sine. Vi har også utvidet butikken som selger praktisk campingutstyr og interiør til bobiler og campingvogner.  

Spennende arbeidsplass

Thomas Ulsrud Johansen har erfaring som kundemottaker i bilbransjen og som kranfører før han startet hos Elverum Caravan 1 september.

– Det er mye nytt å sette seg inn i. Man lærer seg noe nytt hele tiden. Jeg skal jobbe med kundemottak for verkstedet. Vår-trafikken har alt begynt så vi regner med en hektisk sommer.  Ellers er det på mange måter mer omfattende enn bil, man har et mye større element med boenheten på campingvogn og bobil. Man berører jo ferieopplevelsen til kunden – og det er viktig. 

Fra frisør til caravan

Therese Westby Sommarset jobbet tidligere som frisør før hun begynte med kundeservice hos Elverum Caravan 1 Februar.

– Jeg det er noe annet enn det jeg jobbet med før, men det er like fullt kundeservice som er noe jeg har lang erfaring med. Jeg trives godt. Det er gode kollegaer og jeg lærer masse nytt om både systemene vi bruker og caravanbransjen.

Se over enheten din

Elverum Caravan ber folk ta en runde med den servicen de selv kan utføre på campingvogna eller bobilen sin.

-Sjekk at det ikke er kommet fukt i løpet av vinteren. Det kan bli kostbart om det ikke oppdages. Se over gass og vannslanger. Kjør gjennom vann og se at alt er tett. Ta en grunding gjennomgang slik at ferien blir problemfri. Er det noe kan vi alltids hjelpe sier Thomas.

-Ja og så har vi fått inn mange fine ting for campinglivet, skyter Therese inn. Man kan også bestille på nettbutikken. Da kan du velge om du vil hente varen her i butikken eller om vi sender den til deg.

Sjekk nettbutikken her

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.