– Innlandets største caravanforhandler

Rekordår for Elverum Caravansenter

Facebook
E-post
LinkedIn

Camping er trendy som aldri før.  Det merker de godt hos Elverum Caravansenter, som allerede har satt solid omsetningsrekord i år.

– Faktisk har vi allerede passert rekorden fra i fjor, forteller daglig leder Morten Bekkevoll hos Elverum Caravansenter.

 

Skjedd mye på kort tid

Det har skjedd mye med Elverum Caravansenter siden Morten Bekkevoll overtok som eier og daglig leder i oktober 2014. På de snaue fire årene er verkstedsarealet utvidet med to tredeler og butikklokalene vokst fra 110 til 300 kvadratmeter. Den største veksten skjedde på vårparten.

– På nyåret i år etablerte vi et eget bobilverksted med to nye ansatte og godkjenning for kjøretøy inntil 7,5 tonn. Det betyr at vi nå kan utføre EU-kontroll, all service, reparasjoner og kontroller her på eget hus, sier Bekkevoll.

 

Dimensjonert for vekst

Og det er ikke bare verkstedet som har fått nye lokaler. Også den nye butikken var innflyttingsklar 1. mai.

– Det var en hektisk vår, men vi klarte å holde den stramme tidsplanen sånn noenlunde. Og nå som vi har fått stor, fin og ny butikk og mye større verksted, er vi dimensjonert for den store veksten vi har opplevd de siste årene, forteller Bekkevoll.

– Vi satte omsetningsrekord i fjor, men den har vi allerede slått etter de første åtte månedene i år.

 

Selger masse bobiler

Elverum Caravansenter forhandler alt fra innstegsmodeller til de mest avanserte og luksuriøse campingvogner og bobiler. Selv om Bekkevoll kan fortelle om en generell økning i salget av alle typer modeller, kan han også bekrefte trenden med dreining mot bobiler. Med 25 nye og 18 brukte er bobilsalget doblet i forhold til i fjor. Det er rekord, selvsagt, og skyhøyt over budsjettet.

– Det er ingen tvil om at camping er populært som aldri før. Det som er mest gledelig er at kundene våre blir stadig yngre, og at friluftsmennesker nå ser ut til å ha fått øynene opp for hvor enkelt det er med bobil eller campingvogn for den som ønsker en aktiv fritid i naturen.

 

Populær caravanfestival

Elverum Caravansenter deltar naturligvis på alle de store fagmessene i distriktet, og Bekkevoll er veldig fornøyd med å kunne møte både gamle og nye kunder på den store Caravanmessen på Lillestrøm som var tidligere i september. Men om det overgår den store Caravanfestivalen han selv arrangerte i egne lokaler i mai i år, ja det er han usikker på. Med innendørs danseplatting i butikken, massevis av telt utenfor og velkjente Lasse Johansen som et av trekkplastrene, var forholdene lagt godt til rette.

– Det kom jammen folk fra nær sagt hele landet. Det var noen som tok turen helt fra Finnmark for å være med på dette. Vi solgte også mye den helga, så det er mye som tyder på at det arrangementet kommer til å bli en tradisjon.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.