– Innlandets største caravanforhandler

salgsmesse januar

Salgsmesse Januar 2023

Salgsmessen går av stablen hos oss på Elverum Caravan helgen 12 - 15 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.
Facebook
E-post
LinkedIn

Salgsmesse januar 2023

Med massevis av spennende bobiler og campingvogner kan vi ønske alle caravaninteresserte fra hele landet velkommen til årets salgsmesse hos oss på Elverum Caravansenter. 

Vi har senteret fullt av spennende enheter fra Adria og Kabe, både nye og brukte, som står klare for en ny  eier – selvsagt etter en hyggelig salgsprat og noen runder med forhandlinger. Og vi vet at vi alltid kommer frem til en pris som er fornuftig for begge parter.

Du finner garantert noe som passer din familie og din lommebok. Og som alltid – alle garantier er med på kjøpet når du handler bobil og campingvogn hos oss. 

 

Snart er våren her!

Selv om vi nettopp har startet det nye året, kan det være lurt og begynne å tenke på vårklargjøring. Trenger du verkstedtime er det greit å booke time i god tid, så vet du at vognen blir klar til da du ønsker å ta den i bruk.

Hjertelig velkommen til salgsmesse januar 2023!

Hva skjer ?

Presentasjon av både nye og gamle enheter, gode tilbud og lave priser i caravanbutikken.

Hvor ?

Elverum Caravansenter AS.
Jegerstien 22, Grindalsmoen

Når ?

Torsdag 12. januar 09:00 - 17:00
Fredag 13. januar 09:00 - 17:00
Lørdag 14. januar 10:00 - 16:00
Søndag 15. januar 12:00 - 16:00

STAR

Vi har mange smarte løsninger og duppedingser 

Ofte er det de små detaljene som teller og de er like viktige etter at vogna er parkert. Vi har alt du trenger for å gjøre livet komfortabelt på ferien. Kopper og kar, tepper og puter eller kanskje du trenger en bålpanne eller et sykkelstativ. Vi har det meste du trenger for livet på hjul eller på campingplass. 

Ta kontakt med en av våre selgere

Vårklar bobil eller campingvogn?

Våre mekanikere står klare for å ta en vårklargjøring for deg. 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

elverum caravanfestival
Festival

Tusen takk!

Vi ønsker å si tusen takk til alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.

Les mer
caravanfestival 2023
Festival

CARAVANFESTIVAL 2023

Velkommen til Caravanfestival 2023 ! Nå er årets Caravanfestival rett rundt hjørnet, og programmet finner du her. Vi gleder oss

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.