– Innlandets største caravanforhandler

Østerriket med adria campingvogn

En solskinnshistorie

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-post
Share on linkedin
LinkedIn

Folkene hos Elverum Caravansenter fortjener all den ros og skryt de kan få. Hadde det ikke vært for dem, hadde det aldri blitt noe av Italiaturen vår i fjor sommer, forteller Lars Bekk.

– Den måten vi ble tatt imot på hos Elverum Caravansenter kan bare beskrives som en solskinnshistorie. Vi er evig takknemlige, roser Bekk.

Mistet hjulet

Det var oppskriften på full katastrofe: Med tre små barn, fullpakket bil og campingvogn la familien Bekk ut på sommerferietur gjennom Europa til Lido de Jesolo utenfor Venezia i Italia.

– Vi hadde planlagt turen i lang tid. Siden vi har en elektrisk bil, hadde vi planlagt reisestrekningene mellom ladestasjoner og vi hadde bestilt fergebilletter og alt annet som må til. Vi hadde kanskje kommet en kilometer da vi mistet det ene hjulet på campingvogna. Dette var en fredag ettermiddag, og det var svært store skader på vogna. Vi ringte NAF, fikk områdd oss litt, og så fikk vi vite at Elverum Caravansenter kanskje kunne hjelpe oss, forteller Bekk.

Jobbet hele natta

Og så begynner solskinnshistorien til familien Bekk.

– De holdt butikken åpen for oss utover fredagskvelden slik at vi fikk se hvilke muligheter vi hadde, og hvilke vogner de hadde leveringsklare. De hadde blant annet en stor og flott Adria Alpina 753 UT, som vi falt for med en gang. Men vi hadde en masse utstyr i den gamle vogna, blant annet aircondition, som vi gjerne ville få installert i den nye. Det var ikke noe problem for Elverum Caravansenter. De innkalte mekanikere som jobbet til langt ut på morgenkvisten, sier Bekk, og forteller at da familien kom for å hente vogna tidlig på lørdagsmorgenen, var den strøken og nyvasket både innvendig og utvendig.

– Helt fantastisk! Det er ikke noe annet ord som passer til den kundebehandlingen vi fikk.

Campingplassen Union Lido ved Venezia

Ett kvarters margin

Familien Bekk rakk fergen fra Gøteborg til Kiel med ett kvarters margin. Da var det igjen fire prosent strøm på Teslaen, og da de kom fram til ladestasjonen på kjøpesenteret i Kiel, viste måleren skarve en prosent.

– Hele turen hang i en tråd som var så tynn som den kan bli. Men Elverum Caravansenter reddet ferien vår, og resten av turen gikk faktisk helt uten problemer. Dessuten er vi veldig fornøyd med Adriaen, sier Bekk, som forteller at familien var spent på hvordan det ville gå å trekke en så tung vogn med en elektrisk bil over så store avstander.

– Det er godt med ladestasjoner nedover i Europa, noe som gjør det problemfritt å feriere med elektrisk bil.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Nyhetssenter

Hvor tømmer du gråvannet?

Hvor skal gråvannet fra bobilen eller campingvogna tømmes? I naturen eller tømmestasjoner? Her er Miljødirektoratet sine anbefalinger.

Les mer
Messe

Endelig! Caravanmessen er tilbake

16.-19. september er det igjen klart for årets store begivenhet, Caravanmessen. 
Stedet er Norges Varemesse i Lillestrøm og Elverum Caravansenter er blant de mange utstillerne som deltar.

Les mer
Scroll back to top icon
festival banner

Opplev skandinavias mest ettertraktede danseband Live in Elverum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.