– Innlandets største caravanforhandler

Østerriket med adria campingvogn

En solskinnshistorie

Facebook
E-post
LinkedIn

 

Folkene hos Elverum Caravansenter fortjener all den ros og skryt de kan få. Hadde det ikke vært for dem, hadde det aldri blitt noe av Italiaturen vår i fjor sommer, forteller Lars Bekk.

– Den måten vi ble tatt imot på hos Elverum Caravansenter kan bare beskrives som en solskinnshistorie. Vi er evig takknemlige, roser Bekk.

Mistet hjulet

Det var oppskriften på full katastrofe: Med tre små barn, fullpakket bil og campingvogn la familien Bekk ut på sommerferietur gjennom Europa til Lido de Jesolo utenfor Venezia i Italia.

– Vi hadde planlagt turen i lang tid. Siden vi har en elektrisk bil, hadde vi planlagt reisestrekningene mellom ladestasjoner og vi hadde bestilt fergebilletter og alt annet som må til. Vi hadde kanskje kommet en kilometer da vi mistet det ene hjulet på campingvogna. Dette var en fredag ettermiddag, og det var svært store skader på vogna. Vi ringte NAF, fikk områdd oss litt, og så fikk vi vite at Elverum Caravansenter kanskje kunne hjelpe oss, forteller Bekk.

Jobbet hele natta

Og så begynner solskinnshistorien til familien Bekk.

– De holdt butikken åpen for oss utover fredagskvelden slik at vi fikk se hvilke muligheter vi hadde, og hvilke vogner de hadde leveringsklare. De hadde blant annet en stor og flott Adria Alpina 753 UT, som vi falt for med en gang. Men vi hadde en masse utstyr i den gamle vogna, blant annet aircondition, som vi gjerne ville få installert i den nye. Det var ikke noe problem for Elverum Caravansenter. De innkalte mekanikere som jobbet til langt ut på morgenkvisten, sier Bekk, og forteller at da familien kom for å hente vogna tidlig på lørdagsmorgenen, var den strøken og nyvasket både innvendig og utvendig.

– Helt fantastisk! Det er ikke noe annet ord som passer til den kundebehandlingen vi fikk.

Campingplassen Union Lido ved Venezia

Ett kvarters margin

Familien Bekk rakk fergen fra Gøteborg til Kiel med ett kvarters margin. Da var det igjen fire prosent strøm på Teslaen, og da de kom fram til ladestasjonen på kjøpesenteret i Kiel, viste måleren skarve en prosent.

– Hele turen hang i en tråd som var så tynn som den kan bli. Men Elverum Caravansenter reddet ferien vår, og resten av turen gikk faktisk helt uten problemer. Dessuten er vi veldig fornøyd med Adriaen, sier Bekk, som forteller at familien var spent på hvordan det ville gå å trekke en så tung vogn med en elektrisk bil over så store avstander.

– Det er godt med ladestasjoner nedover i Europa, noe som gjør det problemfritt å feriere med elektrisk bil.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.