– Innlandets største caravanforhandler

Ta servicen nå så slipper du kø

Folket har fått bobil- og camping-dilla. Det kan det være greit å gjennomføre service nå slik at du slipper kø til våren.
Facebook
E-post
LinkedIn

Daglig leder av Elverum Caravansenter, Morten Bekkevoll, kan fortelle om et godt år med stor pågang. 

– Den økte etterspørselen gir også utslag i behov for bedre kapasitet i service, reparasjon og vedlikehold. dette har vi svart på med flere hender på verkstedet. Det kan likevel være lurt for folk å prioritere dette nå slik at man slipper travle tider på verkstedet til våren.

Knut Sandberg, Verkstedmedarbeider, Foto: Mustafa Sevinç

– Vi er glade for at bobil- og campingvogneiere tar sikkerheten på alvor og kommer til oss og gjør de årlige servicene, sier verkstedleder Svein Berntsen hos Elverum Caravansenter. I fjor hadde vi en hektisk forsommer på verkstedet.

Som autorisert KABE-, Adria- og Sunliving-forhandler samt forhandler av Tysse- hengere får du alltid førsteklasses hjelp hos Elverum Caravansenter sitt serviceverksted.

Stefan Brendå, Verkstedmedarbeider, Foto: Mustafa Sevinç

– Det er som med andre kjøretøy – det årlige service`n er viktig, særlig med tanke på at bobiler spesielt brukes både sommer og vinter. Vi vil berømme bobil- og campingvogneiere som er blitt svært flinke til å tenke sikkerhet, både på veien og på campingplassen, sier Stefan Brendå som er kundemottaker på verkstedet.

– Akkurat nå håper jeg at de som har mulighet kan levere bobilen til service tidligere slik at vi kan håndtere arbeidsmengden på en bedre måte, legger Stefan til.

Service på boenhet

– Vi hjelper deg med alle typer av service, reparasjoner og vedlikehold, sier verkstedleder Svein Berntsen.

– Service på boenheten på bobilen eller campingvogna er like viktig som på selve bildelen, understreker Svein.

Så lenge det er garanti på boenheten er det pålagt med årlige gass- og fukttester. For kundenes sikkerhet anbefaler vi selvfølgelig at de sjekker gass- og varmetilførsel hvert år. En årlig fukttest er også noe vi anbefaler alle campingvogn- og bobileiere. I tillegg sjekker vi bremser og lys samt den viktige nødvaieren på campingvogna. Kommer du i kontroll med en defekt nødvaier vil du få kjøreforbud, så denne er viktig at er i orden.

 

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Festival

CARAVANFESTIVAL 2024

CARAVANFESTIVAL 2 – 5 mai 2024! CARAVANFESTIVAL på Elverum Caravansenter. Band og billetter ligger ute på nettsiden.

Les mer
elverum caravanfestival
Festival

Tusen takk!

Vi ønsker å si tusen takk til alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.