– Innlandets største caravanforhandler

elverum caravanfestival

Tusen takk!

Vi ønsker å si tusen takk til alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.
Facebook
E-post
LinkedIn

Tusen takk

Alle arrangement er avhengig av flinke frivillige folk og bedrifter som bidrar. Dere er ryggen som gjør Elverum Caravanfestival mulig å gjennomføre. Tusen takk for en fantastisk jobb og for humøret dere sprer.

Joker Lyd, Lys & Scene v/Kjell Roger Halberg og gjengen for et proft gjennomført teknisk arrangement når det gjelder lyd, lys og scene. Fantastisk scene og meget god lyd. Et meget godt samarbeid.

Alltid24 Sikkerhet AS for en meget profesjonelt utført vekterjobb og vi hadde en god dialog med dere. Alle oppgaver ble utført på en svært profesjonell måte. Publikum følte seg trygge.

Trysil Bryggeri og Lise Jo Inge Hemstad, Ingvar Olsen og Lise Toverud de har gjort en strålende jobb med å servere alle gjester og med et smil om fjeset.

Kim Brandsnes for en godt gjennomført konferansierjobb med intervjuer av alle artistene i «Kims hjørne». Artistene setter pris på noen som vet hva han spør om.

Dugnadsgjengen og Elverum Fotball 2009/Elverum Håndball Yngres for en bra jobb. Stilte opp der vi trengte dere. Gode hyggelige nattevakter. Blide, høflige og ryddige. De rigget opp og rigget ned. Hele helgen var de her. Et topp samarbeid med dere.

Backstage: Kari Furnes og Birgitte H Bekkevoll for en fremragende jobb. Som sto på hele helgen fra morgen til kveld for musikere og oss på Elverum Caravansenter. Tusen takk for en meget god og ryddig jobb.

Tusen takk for en fantastisk festivalhelg!

Parkeringsvakter på festivalcamp: Arild Nilsen (parkeringssjæf), Geir Bekkevoll, Ove Borg og Norsk Caravanclub avd. Østerdalen for at dere sto på dag og natt for at våre camping-gjester fikk en trygg plass å campe på.

Team Elverum Caravan som har stått på sent og tidlig for at dette skulle bli en topp helg både i butikken og i forbindelse med festivalen.

Vil også gi en stor takk til:

Christian Andersson (Dansbandssasidan),  Mylift og Terningen Arena – leie av campingplasser og naboene rundt oss som vi fikk låne campingplasser av. 

Leverandører: KAMA Fritid ABFragus og Svensk Mattedesign

Matboder: Fysen og Johanas banana

GOD 17 mai til dere alle!

MORTEN BEKKEVOLL, festivalgeneral

Takk for besøket

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.