– Innlandets største caravanforhandler

Tusen takk!

Vi ønsker å takke alle som har bidratt til den fantastiske helgen vi har vært igjennom. Uten dere ville ikke dette ha vært mulig.
Facebook
E-post
LinkedIn

Tusen takk

Alle arrangement er avhengig av flinke frivillige folk og bedrifter som bidrar. Dere er ryggen som gjør Elverum Caravanfestival mulig å gjennomføre. Tusen takk for en fantastisk jobb og for humøret dere sprer.  

Joker Lyd, Lys & Scene v/Kjell Roger Halberg og gjengen for et proft gjennomført teknisk arrangement når det gjelder lyd, lys og scene. Fantastisk scene og meget god lyd. Et meget godt samarbeid.

Vaktfirma S.O.S Security for en meget profesjonelt utført vekterjobb og vi hadde en god dialog med dere. Alle oppgaver ble utført på en svært profesjonell måte. Publikum følte seg trygge.

Kim Brandsnes for en godt gjennomført konferansierjobb med intervjuer av alle artistene i «Kims hjørne». Artistene setter pris på noen som vet hva han spør om. 

Solveig Iversen, Jan Ove Iversen, Andreas Iversen, Martin I. Sønsthagen, Tiril Karlsen og Tore Hagen for en formidabel gjennomføring av helgen og godt samarbeid. Dette kan dere!

Dugnadsgjengen og Elverum Håndball for en bra jobb. Stilte opp der vi trengte dere. Gode hyggelige nattevakter. Blide, høflige og ryddige. De rigget opp og rigget ned. Hele helgen var de her. Topp samarbeid med dere.

Backroom 2023: for flink gjeng som rigget opp og ned scene, bord og gjerder. Flotte jenter med godt humør og flott arbeidsinnsats.

Backstage: Berit B. Grindalen og Birgitte H Bekkevoll for en fremragende jobb. Som sto på hele helgen fra morgen til kveld for musikere og oss på Elverum Caravansenter. Tusen takk for en meget god og ryddig jobb.

Parkeringsvakter på festivalcamp: Arild Nilsen (parkeringssjæf), Geir Bekkevoll, Ove Borg og Norsk Caravanclub avd. Østerdalen for at dere sto på dag og natt for at våre camping-gjester fikk en trygg plass å campe på.

Trysil Bryggeri Jo Inge Hemstad og Ingvar Olsen de har gjort en strålende jobb med å servere alle gjester og med et smil om fjeset.

Corecom Digitalbyrå: for et profesjonelt og dyktig markedsføring, bilde- og filmteam.

Team Elverum Caravan har stått på sent og tidlig for at dette skulle bli en topp helg både i butikken og i forbindelse med festivalen.

Vil også gi en STOR takk til:

Christian Andersson (Dansbandssasidan),  SolørRadioen, MyliftArnkværn Renovasjon, Terningen Arena – leie av campingplasser og naboene rundt oss som vi fikk låne campingplasser av. 

Leverandører: KAMA Fritid AB, Max Fritid, Dometic, AL-KO, Ekstralys, Avara, Fragus, Svensk Mattedesign,

Matboder: Potetbaker’n, Smakfull Catering, Pathittas Thai og Indisk mat, Sildakongen og Midtskogen spekebod

Husk Caravanfestival 11, 12 og 13 mai 2023. Vi ses!

GOD 17 mai til dere alle.

MORTEN BEKKEVOLL, festivalgeneral

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.