– Innlandets største caravanforhandler

wenche i butikken

Bli kjent med Wenche Smebakk

Facebook
E-post
LinkedIn

Wenche Smebakk har jobbet i varebransjen siden hun var 20 år. I februar startet hun opp som butikkleder hos Elverum Caravansenter. Nå er den driftige dama klar for å hjelpe campingglade nordmenn med å få den beste opplevelsen når de er ute på tur.

– Jeg startet nå i februar, men har visst om stillingen siden august i fjor. Butikken jeg drev på Kremmertorget, Enklere Liv, skulle legges ned, og i denne perioden fikk jeg en telefon fra Morten Bekkevoll, daglig leder her på Elverum Caravansenter. Så jeg ble da headhuntet til butikken, forteller Wenche.

– Det er jeg veldig glad for og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene som butikkleder.

Bred bakgrunn og mye kompetanse

Med sine brede erfaring innen salg og service er den blide butikklederen gira på nye utfordringer hos Elverum Caravansenter. Wenche er selv bosatt i Elverum og er godt kjent med innbyggerne i distriktet.

– Jeg har arbeidet i butikk siden jeg var 20 år og har blant annet drevet egen gullsmed, vært kosmetikkansvarlig i Lindex og hatt stilling som butikksjef for Enklere Liv både i Hamar og i Elverum. Jeg har jobbet med gullsmykker og klær til skjønnhet og smarte hverdagsprodukter, og kan vel trygt si jeg har et bredt spekter fra varebransjen. Jeg trives godt med spennende utfordringer og det å jobbe med kundeservice, sier hun.

Slår et slag for “glamping”

Nå er Wenche klar for å shine opp Caravan-butikken med spennende nyheter og flotte interiørprodukter. I april braker sesongen virkelig i gang, ifølge Elverum Caravansenter.

– Det skjer mye her utover våren og man er selvfølgelig hjertelig velkommen til gode kjøp. Jeg er klar for å møte kundene med et stort smil og å lage en god atmosfære i butikken. Nå er det så mye fint man kan få kjøpt! Vi liker å ha det fint og pent hjemme, og denne atmosfæren vil vi også skape på telttur og i campingvogna. Vi kaller det “glamping” – altså “glamorous camping”, smiler den nye butikklederen.

Viktig å nyte livet

Camping som reise- og fritidsaktivitet øker i popularitet her til lands og Wenche har selv gode camping-minner fra sine barndomsår med sine foreldre.

– Jeg husker veldig godt den gode følelsen man får med camping-livet. Det skaper gode opplevelser og en ordentlig hyggelig stemning. Man har en så enorm frihet til å reise rundt akkurat dit man vil når man ferierer på denne måten.

Når Wenche ikke er på jobb liker hun godt å være sosial og å røre på kroppen.

– Jeg liker godt å gå turer med bikkja, treffe venner og familie, og å være sammen med kjæresten – rett og slett å nyte livet!

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.