– Innlandets største caravanforhandler

Jan Myren

Myren på verkstedet

Facebook
E-post
LinkedIn

Det er veldig mye nytt å sette seg inn i for Jan Myren. Verkstedet til Elverum caravansenter er hans nye arbeidsplass, og han har aldri sett innsiden av en campingvogn før.

– Alt fra mottakskontroll til papirarbeid. Det er så mye som er helt nytt for meg. Jeg har aldri satt mine bein inne i en campingvogn før, så jeg er helt på bar bakke i denne bransjen. Men jeg er en praktiker som liker utfordringer, så dette virker veldig spennende, smiler Jan Myren.

11 år i sportsbransjen

Det var egentlig barne- og ungdomsidrett han skulle jobbet med, men etter å ha studert faget i et par år på høyskolen i Hedmark, oppdaget den unge Myren ut at han likevel ikke er noen teoretiker.

– Det ble for mye teori for meg, så da jeg fikk tilbud om jobb i Sport1, så brukte jeg ikke lang tid på å bestemme meg.

Dermed ble det 11 år i sportsbransjen. Først i Kristiansand, så i Hamar før han til slutt kom hjem til Elverum. Der jobbet han som servicearbeider hos Sport1 i Storgata.

– Jeg var privilegert som fikk jobbe sammen med fantastiske medarbeidere i åtte år og en hel masse herlige kunder som jeg hadde gleden av å ekspedere, sier Jan Myren.

Bikepacking og frisbee

Han er født på Dalsbygda i Nord-Østerdal, og da foreldrene ble skilt, flyttet han til Elverum som femåring. Men faren bor fremdeles i hjembygda til Therese Johaug, og Jan kjenner godt familien til skidronningen. Det er derfor ikke så underlig at han er mer enn normalt opptatt av sport og idrett. Det er likevel ingen typiske norske idrettsgrener som står øverst på lista til Jan Myren. Han driver nemlig mye med Bikepacking, og ler hjertelig når vi lurer på hva i all verden dette er.

– Bikepacking er en form for terrengsykling. Du pakker telt, sovepose og alt du trenger på sykkelen, og så drar du ut i skog og mark, forteller den unge mannen, som også sitter i styret i Elverum frisbeeklubb.

– Frisbee er kjempegøy, og vi har et veldig godt og aktivt miljø her i byen. Her har vi tre baner, og det er det ikke mange andre steder i Norge som har.

Gangavstand til jobben

Det har riktignok blitt mindre tid til fritidsaktiviteter med årene. En fireåring, en som er rett over året og en niåring fra et tidligere forhold krever sitt, og Jan Myren vil gjerne ha mer tid til både barna og forloveden hjemme på Vestad. Men nå får han gangavstand til jobben.

– Det er bare 15 minutter gjennom skogen her, og om vinteren er det en fin skiløype nesten fra dør til dør, sier Myren, som gleder seg til å ta fatt på sin nye jobb.

Få gode tilbud og praktiske råd

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere bloggposter

Messe

Salgsmesse Januar 2024

Salgsmessen i januar går av stabelen hos oss på Elverum Caravansenter helgen 11 – 14 januar. Vi har mange gode tilbud på bobil og campingvogn.

Les mer
Åpningstider

Åpningstider Julen 2023

Vi har åpent i romjulen, og her er våre åpningstider for hele julen 2023. Velkommen skal du være, vi håper å se deg!

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få gode tilbud, turtips og praktiske råd for deg med bobil eller campingvogn

elverum caravansenter logo

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du disse.